GY.I.K.

MIÉRT JÓ EZ NEKEM?

Mert vagy többet időd marad dolgozni, vagy többet tudsz pihenni, vagy kevesebbet költesz, mert nem mész shoppingolni De legfőképpen, mert kényelmes és olcsóbb mintha te intéznéd ezeket.

Levezetem: Venned kéne mosóport, ásványvizet, wc papírt, óvszert, masszázskrémet. Ha az árát figyelembe veszed a termékeknek, minimum 2 helyre kell menned, hogy mind megvehesd jó áron. Nem beszélve arról, hogy konkrét minőséget, márkát keresel pld óvszer terén, ami egyértelműen azt mutatja, hogy nem mindenhol kapod meg. Tehát elindulsz otthonról pld 12órakor vásárolni. Elmész az első helyre, ehhez kell jó esetben kb. fél óra. Bemész vásárolsz, ez legyen 15 perc mert lehet, hogy nem multiba mész ahol ez nem 15 perc. Utána elmész a másik helyre, ami ismét utazásban kb. fél óra. Ott is eltöltesz 15 percet. Ezután hazamész, mert mindent egyből megkaptál jelen esetben, ha nem, akkor mész tovább, további idő stb. Ekkor otthon vagy és elköltöttél kb. 6.000 Ft.-ot és elment 2 órád rá plusz az üzemanyagod kb. 2000Ft és a fáradtságod. Eközben nem tudsz dolgozni, tehát lehet, hogy egy vendéged is elment vagy kettő is. Ha közben hazamész gyorsan, akkor dupla időd, pénzed, üzemanyagod fogyott, akkor ez már még több mint a fenti esetben. Tehát ha az üzemanyagod, időd és az elköltött pénzed összeadjuk, hozzászámolva egy keveset fizető vendéget, aki emiatt nem tudott jönni, akkor kb. ezért: mosóport, ásványvizet, wc papírt, óvszert, masszázskrémet =6000ft vételár+8000Ft lemondott vendég+2000Ft üzemanyag= 16000Ft plusz a fáradtságod ment rá. Ehelyett ajánlatom a következő. A 6000Ft-nál olcsóbban adom neked amit vennél, közben tudsz dolgozni és a kiszállítással együtt sem kerül 16000Ft-nak a felénél többe, azaz pont annyiba mint neked a vételára és az üzemanyagod, csak nem ment rá 2 órád.

Miért mi és nem valaki más?

Mert Minden olyan dolog, ami neked kell, a címre szállítástól a bevásárláson át a költöztetésig mindent egy helyen tudsz elintézni. Nem említettem meg a karbantartási és biztonságtechnikai javításokat és szereléseket. Nem utolsó sorban mi a Budapesti lányokat tartjuk elsődlegesen szem előtt. Tehát mi nem téged IS kiszolgálunk, hanem téged szolgálunk ki, és ha van rá idő, csak AKKOR másokat!